Welcome, op de website Joey's Webdesign.

Joey's Webdesign is een CMS / Content Management System.
Dit wil zeggen dat u onder andere de tekst en foto's op deze site als eigenaar kunt aanpassen, ook als u geen verstand heeft van websites.

U kunt een website / CMS op maat laten maken door Joey Jaberg. U wordt geholpen bij het compleet opzetten van een website,hierna kunt u zonder extern programma de website met u browser aanpassen.

Nadat u een website heeft laten maken kunt u met joey's webdesign, nieuwe pagina's aanmaken, foto's toevoegen, links toevoegen/ aanpassen.
Er is de mogelijkheid tot het maken van een webshop. Deze werkt momenteel samen met PayPal.
U kunt reacties toevoegen/ aanpassen, of u kunt er voor kiezen de reacties door de leden te laten plaatsen. Wanneer leden een reactie geplaatst hebben, wordt deze pas geplaatst nadat uw hiervoor toestemming hebt verleend.
U heeft de mogelijkheid tot het toevoegen van een link naar uw Google+ pagina en Facebook pagina. Er is ook een Facebook Button.

Het ontwerp is op verzoek ook aan te passen. Sinds kort is er de mogelijkheid om lid te worden van deze website. Hiermee kunt u al een idee krijgen hoe een CMS werkt.

Wilt u een website laten maken met deze CMS, kunt u altijd een bericht achterlaten. Ik ben onder meer te bereiken via Mail of Facebook, deze zijn te bereiken via links op deze website. contact

Waarom ?

Ik heb deze website onder andere gemaakt omdat ik het leuk vind om te programmeren en te leren.

PompoenAutocourgettePompoen